Maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput tehokkaaseen lämmittämiseen Maskun alueelta

Ota yhteyttä

Saat maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput LVI-Kivijärveltä Maskussa ja lähialueilla sekä sopimuksen mukaan kauempanakin. Lämpöpumppu on erinomainen lämmitysmuotovalinta, kun haluat energia- ja kustannustehokkuutta asumiseen. Energiatehokas lämpöpumppu sopii ratkaisuksi taloyhtiöille ja omakotitaloille. 


Harvalle jää aikaa pohtia ekologisia valintojaan muilta kiireiltä. Siksipä tarjoamamme pitkän tähtäimen lämmitysratkaisut ovat varmasti harkinnan ja toteuttamisen arvoisia! Hyödynnä luonnossa varastoituvaa lämpöä valitsemalla maalämpö tai ilma-vesilämpö. Voit säästää lämmityskuluissa jopa 70 prosenttia, jolloin lompakkosi sekä erityisesti luonto kiittävät. Energiaa kuluu ainoastaan lämmön siirtoon rakennukseen.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu on erittäin energia­tehokas ja samalla ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Nykyaikainen maalämpöpumppu pumppaa lämpöä ylöspäin syvältä maan sisältä. Lämmön keräämiseen tarvittava putkisto sijoitetaan maahan kaivamalla maaperään tai poraamalla kallioon.


Jokainen asennus suunnitellaan kohteeseen sopivaksi, ja asiakkaalle tehdään räätälöity toteutus. Asennukset toteutetaan ammattitaitoisesti ja turvallisuusnormit huomioiden, ja asiakasta opastetaan laitteen käyttöönotossa.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu on puolestaan monelle hieman tuntemattomampi lämmitysjärjestelmä. Se on yhtä lailla energiatehokas ja
ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Siinä tarvitaan vain auringon lämmittämää puhdasta ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa, jonka avulla lämpö siirretään rakennukseen. Tällainen järjestelmä voidaan rakentaa olemassa olevan tueksi, joka voi jäädä varalle kovimpien pakkasten ajalle. 


Ilma-vesilämpöpumppu ei vaadi porakaivoa eikä maalämmönkeruuputkistoa, joten sillä voidaan monesti päästä kaikkein ympäristöystävällisimpään lopputulokseen.

Laatu, yhteistyö ja yksilöllinen asiakas­palvelu

Maalämpöpumppu valitaan aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Teemme yhteistyötä useiden valmistajien kanssa, joita ovat muun muassa CTC, Alpha Innotec ja Nibe. Löydämme siis jokaiseen tarpeeseen sopivan ratkaisun. 


Meidän tehtävänämme LVI-Kivijärvi Oy:ssä on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja toteuttaa ekologisesti toimivia lämmitysratkaisuja räätälöitynä palveluna koteihin ja taloyhtiöihin.

Ekologinen lämmitysratkaisu juuri sinulle

Ota yhteyttä LVI-Kivijärveen, kun tarvitset tehokkaan ja
ympäristöystävällisen lämmitysratkaisun omakotitaloosi tai taloyhtiöön Maskussa tai lähialueella. Ystävälliset ammattilaisemme tekevät tarjouksen juuri sinulle sopivasta ilma-vesi- tai maalämpöpumpusta kilpailukykyiseen hintaan.


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!