LVI-laitteiston huollot tehokkaasti Turun talousalueella

Ota yhteyttä

LVI-Kivijärvi Oy tarjoaa kattavat ilmastointilaitteen huollot ja muut LVI-laitteistojen huollot Maskussa ja lähialueilla. Pienet korjaukset, kuten esimerkiksi hajonneen hanan tai vessanpöntön huollot, teemme Maskussa ja lähikunnissa, mutta isommissa töissä toimimme sopimuksen mukaan kauempanakin.


Taloyhtiöasiakkaille tarjoamme apua hätätilanteissa myös virka-ajan ulkopuolella. Muita asiakkaita palvelemme sovittujen aikojen mukaisesti.

Aurinkokeräimet

Tarjoamme aurinkokeräinten asennukset ja niiden huollot. Aurinkoenergiaa käytetään käyttöveden tuottamiseen ja kodin lämmityksen tueksi esimerkiksi maalämmön, öljyn tai kaasun rinnalla.


Aurinkokeräin on täysin puhdas ja saasteeton lämmöntuottaja. Se voidaan asentaa talon katolle, mutta myös pihamaan rinteeseen. Aurinkokeräimen, käyttövesivaraajan ja ohjausjärjestelmän yhteistyöllä saadaan puhdasta ja ekologista aurinkolämpöä.

Kaivon vedensuodattimet

LVI-Kivijärveltä saat myös kaivon vedensuodattimet. Vedensuodattimen avulla kaivovedestä saadaan puhdistuksen myötä juotavaksi sopivaa raikasta vettä. 


Puhdistus on kolmivaiheinen, jolloin vedestä poistuvat kiintoaineet, bakteerit sekä maku-, väri- ja hajuhaitat. Palveluun kuuluu tarkka vesianalyysi, jotta pystymme rakentamaan juuri oikeanlaisen vedensuodattimen kyseessä olevaa puhdistettavaa vettä varten.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää yksityiselle taholle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla kunnossapitotöitä kotona, vapaa-ajan asunnossa ja niiden pihamailla. 


Suuri osa LVI-huoltotöistä kuuluu vähennettävien töiden piiriin. Verovähennyksellä voit välillisesti vähentää omia kustannuksiasi merkittävästi. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten jos taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

LVI-laitteiden huollot kaikissa tilanteissa

Ota yhteyttä LVI-Kivijärveen, kun hätä yllättää ja tarvitset putkimiehen apua tai muuta LVI-laitteiston huoltoa kotitalossasi, taloyhtiössä tai yrityksesi tiloissa. Me emme jätä sinua pulaan, vaan hoidamme kaikki viat kuntoon pikaisesti Maskussa ja lähialueilla. 


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Jos sinulla on toimintatavoistamme tai palveluistamme mitään kysyttävää, voit esittää meille kysymyksiä ja vastaamme niihin mielellämme!

Ota yhteyttä